Uw persoonlijke salarisadministrateur op afstand

ANB Salarisadministratie is een zelfstandig opererende afdeling binnen ANB administratie- en adviesburo, die zich volledig toelegt op lonen en salarissen. Ons team van 15 experts verzorgt de loonadministratie - elke maand zo'n 26.000 loonstroken! - voor opdrachtgevers in alle mogelijke branches. Dat doen we al meer dan 35 jaar.

Onze salarisadministrateurs zijn uitstekend opgeleid en blijven zich voortdurend op de hoogte stellen van actuele wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend. Alle nieuwe informatie en beschikkingen worden direct in onze systemen verwerkt, zodat u te allen tijde verzekerd bent van correcte loonstroken die tijdig binnen zijn. Zeker weten.

Uw vaste salarisadministrateur

Als opdrachtgever krijgt u uw eigen salarisadministrateur toegewezen. Dat communiceert wel zo makkelijk. U heeft een vaste contactpersoon die precies weet wat er bij u speelt en welke ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld accountancy of automatisering mogelijk interessant voor u zijn. Daar wijzen onze experts elkaar ook op. Samen vormen ze een enorme bron van kennis en ervaring op het brede en complexe terrein van loon- en salarisadministratie.

Deel van de Goversgroep

ANB behoort samen met Govers Accountants/Adviseurs uit Eindhoven tot de Govers Groep. Binnen deze groep werken zo'n 130 specialisten in uiteenlopende vakgebieden: administratieve dienstverlening, accountancy, fiscaal advies, bedrijfskundig advies, corporate finance, mediation en salarisadministratie. Ook de salarisadministrateurs van ANB weten hun collega's makkelijk te vinden als dat nodig blijkt. Zo heeft u met 'uw persoonlijke loonadministrateur op afstand' alle expertise in huis die uw organisatie nodig heeft.


Advies op maat?
Maak een afspraak met Noud Smits.

Om u goed van dienst te zijn, maken we graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek.
Bel: 040 - 2504 555 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.